Kackavall lope me rigon

L2,200.00

Vlerat ushqimore për 100 gr produkt:

  • Vlera energjitike : 1477.93 / 351.89 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura: 18.86 g
  • Karbohidrate totale : 2.76 g
  • Proteina : 23.54 g
  • Sheqerna : 0 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 3.79 g
  • Yndyrna : 27.41 g

Description

Kaçkavall lope me rigon , prodhohet teresisht me qumesht lope. Stazhonohet per nje periudhe minimale prej 60-90 dite duke i shtuar shije produktit. Perberesit jane qumesht i pasterizuar lope, fare djathi, kripe, spec dhe rigon . Nuk ka asnje lloj shtese konservanti apo ngjyruesi ushqimor. Mbas stazhonimit ruhet i paketuar ne vakum.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kackavall lope me rigon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *