Produktet me vlerat me te larta ne treg

Rritu Shendetshem!

Produktet Natyral i japin tavolines tuaj nostalgjine e fshatit dhe te shijes origjinale.

Specialitete

Produkte pa yndyrë

Kos Natyral 0% yndyrë, djathë lope Feta 0% yndyrë që është i vetmi i këtij lloji në Shqipëri

Vaj Ekstra i Virgjër

Prodhimi i vajit Natyral bëhet sipas standardeve EU të cilësisë dhe sigurisë ushqimore

Gjalp i shkrire (ghee)

Prodhuar ne mënyrë artizanale 100% nga gjalp i fresket lope

Shporta e djathrave

Natyral ka sjell ne treg nje shumllojshmëri djathrash kackavall që do ju bëhen pjesë e tryezes tuaj

Qellimi Jone

Qëllimi ynë është të ushqejmë njerëzit me produktet më të shëndetshme dhe të kujdesemi edhe për mjedisin. Për të arritur këtë, ne shesim produkte 100% natyrale dhe organike me cilësinë më të lartë në treg.

Rreth Nesh

Kompania shqiptare “Natural Farming” (NAFA) është krijuar në vitin 2008 dhe që prej asaj kohe ruan me fanatizëm standardin e prodhimit…

NATYRAL synon të sigurojë një nivel të lartë të sigurisë ushqimore dhe të kujdeset për shëndetin e kafshëve e bimëve.

Me produktet 100% natyrale, ne kemi krijuar standardet më të larta në tregun shqiptar.

Dyqanet Natyral

Produktet NATYRAL shiten në 5 dyqanet tona të dedikuara të shitjes në Tiranë, ku ruhen në kushte shumë të përshtatshme frigoriferike, në 4 gradë Celsius. Në këto pika shitjeje mund të gjeni rreth 50 produkte me prejardhje nga fermat NATYRAL, drejt nga natyra.

Rruga Pjetër Bogdani 13, 1019, Tiranë 1019
Shiko Vendodhjen
Rruga Sami Frasheri 58, 1019, Tiranë, Shqipëria, Tirane 1019
Shiko Vendodhjen
Rruga Tefta Tashko Koço 12, 1017, Tiranë, Shqipëria, Tirane 1017
Shiko Vendodhjen
Rruga Hasan alla, 1020, Tiranë, Shqipëria, Tirane 1020
Shiko Vendodhjen
Rruga Mihal Grameno , tek rruga elbasanit ngjitur me BKT, Tirane
Shiko Vendodhjen

Produktet NATYRAL i gjeni gjithashtu edhe tek: