Djathë tradicional nape

L900.00

Description

Djathë tradicional nape, pa kripe. Një produkt unik, djathë i butë i freskët, i prodhuar me qumësht të pasterizuar dhe farë djathi. Vecoria e tij është freskia dhe shija unike tradicionale.  Për arsye të jetëgjatësisë së shkurtër, tregtohet kryesisht në dyqanet Natyral .

Jetëgjatësia 3-4 ditë nga prodhimi.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djathë tradicional nape”

Your email address will not be published. Required fields are marked *