Vaj Ulliri Ekstra i virgjër ” Natyral “

L1,200.00

Vlerat ushqimore për 100 gr produkt:

  • Vlera energjitike : 3770.62/899.91 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura :15.04 g
  • Karbohidrate totale : 0 g
  • Proteina : 0 g
  • Sheqerna : 0 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 0 g
  • Yndyrna : 99.99 g

Description

Prodhimi i vajit të ullirit Ekstra të Virgjër bëhet sipas standardeve europiane të cilësisë dhe sigurisë ushqimore. Vaji depozitohet në kushte moderne të ruajtjes dhe magazinimit, si dhe ambalazhohet në kuti çeliku inoks që garantojnë cilësi të pandryshuar për një kohëzgjatje prej 2 vjetësh.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj Ulliri Ekstra i virgjër ” Natyral “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *