Qumësht lope

L200.00

Vlerat ushqimore për 100 ml produkt:

  • Vlera energjitike : 279.17/66.47 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura : 1.16 g
  • Karbohidrate totale : 5.07 g
  • Proteina : 3.47 g
  • Sheqerna : 5.10 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 0.20 g
  • Yndyrna : 3.50 g
SKU: 5314000148003 Category: Tags: ,

Description

3% Yndyrë

Qumësht i freskët, i pasterizuar në temperaturë 75-82 0 dhe homogjenizuar, me 3 % yndyrë . Vecoria e këtij produkti është freskia e tij dhe të qenurit tëresisht Natyral, pa asnjë lloj trajtimi të vecantë termik përvec pasterizimit dhe pa asnjë lloj konservanti të shtuar.

Additional information

Weight 0.9 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qumësht lope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *