Mjaltë Organik Cilësia e parë

L650.00

SKU: 530400014838 Categories: , , Tags: ,

Description

Mjaltë Organik Cilësia e parë, prodhuar nga bletet e fermes Natyral.  Në përgjithësi, në mënyrë që bletët të prodhojnë mjaltë organik, ato duhet të mbahen në një zonë pa pesticide, pa kultura të modifikuara gjenetikisht (OMGJ) dhe kolonia të mbahet e shëndetshme pa asnjë kimikat sintetik. Nuk do të thotë që nuk ka kimikate, thjesht do të thotë që përdoren kimikatet organike të miratuara.

Ky mjaltë ka probabilitetin më të lartë për të pasur të gjitha mineralet natyrore, vitaminat dhe vetitë e dobishme që gjenden natyrshëm në mjaltë.

Additional information

Weight 0.250 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mjaltë Organik Cilësia e parë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *