Djathë i bardhë dhie

L1,300.00

Vlerat ushqimore për 100gr produkt:

  • Vlera energjitike : 1311.32/312.22 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura: 15.82 g
  • Karbohidrate totale : 3.05  g
  • Proteina : 20.42 g
  • Sheqerna : 0 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 1.25 g
  • Yndyrna : 24.26 g

Description

Djathë i bardhe dhie, i prodhuar tëresisht nga qumështi i dhive alpine të Komplesit blegtoral. Mjelja e automatizuar dhe regjimi i tyre si stallor ashtu edhe në kullotë garanton cilësi mjaft të lartë të qumështit e si rrjedhojë cilësi e shije të djathit të bardhë të dhisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djathë i bardhë dhie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *