Djathë Feta lope

L1,100.00

Vlerat ushqimore për 100gr produkt:

  • Vlera energjitike: 1170.66/278.73 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura : 14.65 g
  • Karbohidrate totale : 3.48 g
  • Proteina : 16.14 g
  • Sheqerna : 0 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 0.12 g
  • Yndyrna : 22.25 g
Category: Tags: ,

Description

Djathë i bardhe lope, i prodhuar tëresisht nga qumështi i lopeve alpine të Komplesit blegtoral. Mjelja e automatizuar dhe regjimi i tyre si stallor ashtu edhe në kullotë garanton cilësi mjaft të lartë të qumështit e si rrjedhojë cilësi e shije të djathit të bardhë të lopës.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djathë Feta lope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *