Kos Zero % yndyrë

L200.00

Vlerat ushqimore për 100 gr produkt:

  • Vlera energjitike : 151.704/36.12 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura : 0.25 g
  • Karbohidrate totale : 4.58 g
  • Proteina : 3.64 g
  • Sheqerna : 4.13 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 0.16 g
  • Yndyrna : 0.36 g

Description

Kos Zero % yndyrë,i freskët,  i pasterizuar në temperaturë 95 0, ZERO % yndyrë dhe i prodhuar me metodën tradicionale shqiptare, me farë kosi dhe jo kultura industriale. Ky është një produkt shumë i veçantë që garanton të paprekura të gjitha vlerat ushqimore të kosit.

Mungesa absolute e yndyrës garanton ZERO KOLESTEROL.

Additional information

Weight 0.9 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kos Zero % yndyrë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *