Kos Lope Natyral

L200.00

Vlerat ushqimore për 100gr produkt:

  • Vlera energjitike: 284.289/67.69 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura:2.86g
  • Karbohidrate totale: 4.17g
  • Proteina: 3.64g
  • Sheqerna: 4.15g
  • Kripshmëria (Na x 2.5): 0.14g
  • Yndyrna: 4.05g
Category: Tags: ,

Description

2 % Yndyrë

Kos i freskët, i pasterizuar në temperaturë 95 0, 2 % yndyrë dhe i prodhuar me metodën tradicionale shqiptare me farë kosi ,jo kultura industriale dhe asnjë lloj konservanti të shtuar. Kjo garanton ruajtjen e shijes tradicionale të këtij produkti duke e bëre “Kosin Natyral” specifik dhe të vetëm në llojin e vet ne tregun shqiptar. Kosi NATYRAL është i vetmi në treg që shërben si farë për të zënë kos në shtëpitë tuaja.

Përbërësit e kosit janë qumësht i freskët i pasterizuar dhe farë kosi.                                    Jetëgjatësia e këtij produkti është 21 ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kos Lope Natyral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *