Djathë kaçkavall lope (cope)

L1,200.00

Vlerat ushqimore për 100 gr produkt:

  • Vlera energjitike : 1607.76/382.80 KJ/Kcal
  • Yndyrna të ngopura : 20.27 g
  • Karbohidrate totale : 3.51 g
  • Proteina : 24.69 g
  • Sheqerna : 0.46 g
  • Kripshmëria (Na x 2.5) : 4.77 g
  • Yndyrna : 30 g
SKU: 5304000148386 Category: Tag:

Description

Djathë kaçkavall lope (cope), prodhohet tëresisht me qumësht lope. Stazhonohet për një periudhë minimale prej 60-90 ditë duke i shtuar shije produktit. Mbas stazhonimit ruhet i paketuar në vakum. Nuk ka asnjë lloj shtese konservanti apo ngjyruesi ushqimor.

Përbërësit janë qumësht i pasterizuar lope, farë djathi dhe kripë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djathë kaçkavall lope (cope)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *