Djathë i bardhë dele

L1,200.00

Description

Djathë i bardhë dele, i prodhuar tërësisht nga qumeshti i deleve te racës ASAF te Komplesit blegtoral. Mjelja e automatizuar dhe regjimi i tyre si stallor ashtu edhe në kullotë garanton cilësi mjaft te lartë të qumeshtit e për pasojë cilësi e shije të djathit të bardhë të deles.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djathë i bardhë dele”

Your email address will not be published. Required fields are marked *