Vezë shkurtëze të freskëta

L30.00

SKU: 5304000148461 Categories: , Tags: ,

Description

Vezë shkurtëze të freskëta, janë një burim lëndësh ushqyese të shumta, duke i shndërruar në një përbërës të shijshëm dhe të shëndetshëm për të qenë pjesë e dietës tuaj.

Shkurtëzat nuk trajtohen me vaksina apo me preparate të tjera mjekësore gjatë periudhës së prodhimit të vezëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vezë shkurtëze të freskëta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *