Tani NATYRAL ju sjell edhe në shtëpi produktet më cilësore dhe më të vërteta të Qumështit, Kosit dhe gjithë linjës së bulmetit artizanal dhe mishit të përpunuar. Shërbimi Delivery bëhet me masa maksimale mbrojtëse dhe me mjete të specializuara frigoriferike. 

Bëni zgjedhjen tuaj tek katalogu i produkteve ne Web-in e NATYRAL, në Facebook apo Instagram dhe porosisni duke ndjekur hapat ne faqen tone ose tek numri celular 0697040840 duke shkruar SMS, WhatsApp dhe Viber. Shërbimi Delivery kryhet vetëm për Tiranën dhe minimumi i porosisë duhet të ketë vlerën 5000 Lekë për produktet NATYRAL

Per cdo porosi nen 5000 Lekë, transporti kushton 500 Lekë. Porosite mund te behen dhe te terhiqen gjithashtu ne nje nga 5 dyqanet tona.

Porositë do të merren nga ora 8:00 deri në orën 20:00 nga e hëna në të shtunë, shpërndarja gjithashtu do të bëhet nga e hëna në të shtunë. Porositë që do të bëhen deri në orën 13:00 do të vijnë në shtëpinë tuaj brenda ditës. Porositë që do të bëhen pas orës 13:00 do të dorëzohen ditën tjetër vijuese. 

Pagesa kryhet me para në dorë vetëm në momentin e dorëzimit. Porositë e bëra në kanale të tjera komunikimi nuk mund të merren parasysh! Porositë për shërbimin Delivery bëhen vetëm duke shkruar tek numri celular i vendosur në dispozicion. Për shkak të volumit, kërkojmë mirëkuptimin tuaj për të mos kryer porosi me telefonata

Dyqanet me produktet
NATYRAL

Porosit produktet
NATYRAL